Fisk og Skaldyr

 

Fisk og Skaldyrsaften

Serveres d. 18/1 - 15/2 - 15/3
fra kl. 18:00

Stort fiske og skaldyrs bord

Vi inviterer til en stor og udsøgt aften, med ferske og lækre fisk og skaldyr. Vores menu er stor og varieret. Bestil allerede bord i dag.

Husets velkomstdrink
Restaurant Hjejlen's Cremede muslingesuppe m/ hvidvinsdampede blåmuslinger
Rillette af varmrøget laks
Rørt med dild og creme fraiche
Tatar af koldrøget og fersk laks - tilsmagt med sennep og citron
Pil selv rejer - med mayo og citron
Jomfruhummer som pil selv med hjemmelavet madeira dressing
Kogte krabbeklør naturel
Dampet lange, kold æblejus, jordskok-pure, dild olie, jordskok-chips
Vestkyst salat (rejer-krabbe-søtunge) med pasta
Grillede Argentinske kæmpe rejer med aioli
Grillet tun med soya sirup og ingefær
Skindstegt sandart - med sød løgkompot & hvidvins sauce
Vintersalat med vinaigre & urter
Hjemmebagt koldhævet brød og smør

Pris
398,- pr. kuvert
Tilvalg: Ostetallerken med udvalg af danske gårdoste
88,- pr. kuvert
Tilvalg: Dessert - Gateau Marcel
med hjemmelavet is/coulis & bær
78,- pr. kuvert