Julemenuer

 

Stort udvalg

Vi tilbyder mange forskellige julemenuer og en gourmet nytårsmenu.
Du kan se dem herunder.
 
 

Luksus Julebuffet

Min. 20 kuverter
- fås også som ud af huset.
Marinerede hvide sild m/capers & hjemmelavet karrysalat
Julesild i kanel-appelsinlage
Pandestegt rødspættefilet m/hjemmerørt remoulade & citron
Håndpillede rejer, æg & hjemmelavet mayo
Hjemmerøget laks m/cremet spinat
Ristet blodpølse m/æblemos, sirup & kanelsukker
Tarteletter m/plukkede høns i asparges
Æbleflæsk
Rosastegt andebryst & rødkålssalat m/valnødder & appelsiner
Ribbensteg m/sprød svær, brunede kartofler & grønlangkål
Små hjemmelavede frikadeller m/stuvet hvidkål
Lun leverpostej m/bacon & champignon
Langtidsstegt dansk oksefilet m/mild chili-bearnaise & ovnbagte krydderkartofler
Stort ostebord
Julekonfekt & knas
Ris á la Mande m/lun kirsebærsauce

Samlet pris
399,-
 
 
 

Frokost Juleplatte

Serveres som frokost på restauranten
Marineret hvid sild m/hjemmelavet karrysalat
Pandestegt rødspættefilet m/hjemmerørt remoulade & citron
Hjemme-gravad laks ”opskrift 1967” hertil rævesauce
Ribbensteg m/rødkål
Frikadelle m/stuvet hvidkål
Ris á la Mande m/kirsebærsauce
Hertil udvalg af brød & smør

Samlet pris
235,-
 
 

Julebuffet

D. 26 og 27 december fra kl. 12-15
Alm. a la carte kl. 17:30
Marinerede hvide sild m/capers & hjemmelavet karrysalat
Julesild i kanel-appelsinlage
Pandestegt rødspættefilet m/hjemmerørt remoulade & citron
Hjemmerøget laks m/cremet spinat
Tarteletter m/plukkede høns i asparges
Rosastegt andebryst & rødkålssalat m/valnødder & appelsiner
Ribbensteg m/sprød svær, brunede kartofler & grønlangkål
Langtidsstegt dansk oksefilet m/mild chili-bearnaise
Ovnbagte krydderkartofler
Ris á la Mande m/lun kirsebærsauce

Samlet pris
299,-
 

Gourmet Nytårsmenu 2020

 
 
Cremet fiskesuppe på pighvar tilsmagt med safran
Kold lavtempereret helleflynder – fraiche 38 pisket med urter – sprød kalve bacon –karse
Hjemmebagt koldhævet surdejsbrød

Rilette af braiseret dansk landgris
Chutney på danske æbler og varme krydderier – honning glaseret rødbeder – capers creme – puffet svær -urter

Tournedos af kødkvægs oksemørbrad
Confiteret selleri sprøjtet op med gulerodspure – bagte løg med gl. knas – syltede løg – kartoffel gratin med trøffel – sauce bordelaise

Hindbær lakrids bavaroise
Grillet fersken – ristet hasselnød og brændt hvid chokolade – hindbær coulis

Pris pr kuvert 3 retter
355,-
Pris pr kuvert 4 retter
395,-
 
 
Ud af Huset d. 31/12
Vi modtager bestillinger indtil tirsdag d. 29. december kl. 19.00. Vi råder dog til at bestille i god tid, da vi kan ske at må melde udsolgt. Afhentes på Restaurant Hjejlen den 31. december mellem kl. 13.30 og 15.30.

Deres afhentningstidspunkt aftales ved bestilling. Hele menuen er klargjort og skal blot anrettes og varmes efter medfølgende instruktion.

Bestil allerede nu på telefon 86201215 eller 51422215
Eller på mail: mail@restauranthjejlen.dk
//]]>