Julemenuer

 

Stort udvalg

Vi tilbyder mange forskellige julemenuer og en gourmet nytårsmenu.
Du kan se dem herunder.
 
 

Luksus Julebuffet

Min. 20 kuverter
- fås også som ud af huset.
Marinerede hvide sild m/capers & hjemmelavet karrysalat
Julesild i kanel-appelsinlage
Pandestegt rødspættefilet m/hjemmerørt remoulade & citron
Håndpillede rejer, æg & hjemmelavet mayo
Hjemmerøget laks m/cremet spinat
Ristet blodpølse m/æblemos, sirup & kanelsukker
Tarteletter m/plukkede høns i asparges
Æbleflæsk
Rosastegt andebryst & rødkålssalat m/valnødder & appelsiner
Ribbensteg m/sprød svær, brunede kartofler & grønlangkål
Små hjemmelavede frikadeller m/stuvet hvidkål
Lun leverpostej m/bacon & champignon
Langtidsstegt dansk oksefilet m/mild chili-bearnaise & ovnbagte krydderkartofler
Stort ostebord
Julekonfekt & knas
Ris á la Mande m/lun kirsebærsauce

Samlet pris
435,-
 
 
 

Frokost Juleplatte

Serveres som frokost på restauranten
Marineret hvid sild m/hjemmelavet karrysalat
Pandestegt rødspættefilet m/hjemmerørt remoulade & citron
Hjemme-gravad laks ”opskrift 1967” hertil rævesauce
Ribbensteg m/rødkål
Frikadelle m/stuvet hvidkål
Ris á la Mande m/kirsebærsauce
Hertil udvalg af brød & smør

Samlet pris
235,-
 
 

Julemenu

Forret:
Consomme med okse-ragout - vinterurter - friskbagt brød

Hovedret:
Rosastegt andebryst - confiteret andelår i sprød skal - braiseret rødkål - brunede kartofler - sauce briqarde

Ost:
Arla unikas røde løber - kvæde gele - sprød rug

Dessert:
Vanilje fromage - kold kirsebær sauce - appelsinsorbet - sprødt

2 retter
295,-
3 retter
348,-
4 retter
395,-
 
 

Julebuffet

D. 26 og 27 december fra kl. 12-15
Alm. a la carte kl. 17:30
Marinerede hvide sild m/capers & hjemmelavet karrysalat
Julesild i kanel-appelsinlage
Pandestegt rødspættefilet m/hjemmerørt remoulade & citron
Hjemmerøget laks m/cremet spinat
Tarteletter m/plukkede høns i asparges
Rosastegt andebryst & rødkålssalat m/valnødder & appelsiner
Ribbensteg m/sprød svær, brunede kartofler & grønlangkål
Langtidsstegt dansk oksefilet m/mild chili-bearnaise
Ovnbagte krydderkartofler
Ris á la Mande m/lun kirsebærsauce

Samlet pris
299,-
 
 

Gourmet Nytårsmenu 2019

Cremet hummer suppe tilsmagt med cognac
Citron timian & purløgs bagt torsk & piccolo urter – koldhævet brød

Terrin af Ung hane i Skagenskinke
Balsamico Syltet bøgehat – hertil trøffel mayo & små salater - Sprødt kylling skind

Tournedos af dansk prima oksemørbrad i krydderurter slør
Rodfrugt tortilla & rødløgs kompot - Pommes fondant m/ sprød gris
Mild cremet pebersauce på kylling & kalve Fond

Karamel & Chokolademousse
På krokant – chokoladebund hertil rom & rørsukker braiseret ananas Brombær coulis

Pris pr person 3 retter
349,-
Pris pr person 4 retter
395,-
 
Ud af Huset d. 31/12
Vi modtager bestillinger indtil søndag d. 29. december kl. 12.00. Vi råder dog til at bestille i god tid, da vi kan ske at må melde udsolgt. Afhentes på Restaurant Hjejlen den 31. december mellem kl. 14.00 og 16.00.

Deres afhentningstidspunkt aftales ved bestilling. Hele menuen er klargjort og skal blot anrettes og varmes efter medfølgende instruktion.
 
//]]>