Månedens menu


Månedens menu Oktober

Forret
Blomkålssuppe – sprød gris – skorzonerrods chips

Hovedret
Dampet mørksej – gulerod – asparges – hollandaise - urter

Dessert
Æbletærte – mazarin – æblekompot – hjemmerørt is

3 retter 300,- inkl. et glas velkomstbobler
3 glas vinmenu: 259,-
Halv vinmenu ”drivers menu” (10 cl. pr glas. Vin – dessertvin 5 cl.) 3 glas 130,

(Menuen serveres kun for hele bordet)

Menuen kan ikke kombineres med andre retter fra kortet

Månedens menu November

Forret
Jordskokke suppe – stegt kylling – jordskokkechips – grøn olie

Hovedret
Øl marineret grillkøller af gris – variation af selleri – pommes duchessé – trøffel glace

Dessert
Æbletærte – mazarin – æblekompot – hjemmerørt is

3 retter 300,- inkl. et glas velkomstbobler
3 glas vinmenu: 259,-
Halv vinmenu ”drivers menu” (10 cl. pr glas. Vin – dessertvin 5 cl.) 3 glas 130,

(Menuen serveres kun for hele bordet)

Menuen kan ikke kombineres med andre retter fra kortet
Arrangementer

Se dem alle her
//]]>