Månedens menu


Månedens menu JANUAR

Forret
Sennepsglaseret torskefilet med fenikkel crudite, brøndkarse sauce samt hjemmebagt brød

Hovedret
Bøf af dansk kødkvæg med grove pommes frittes, årstidens grønt & hjemmepisket bearnaise

Ost
Gruyere - Schweizisk ost med kandiserede nødder, pære & sprødt

Dessert
Brownie med rødbede, variation af hvid chokolade & is lavet på ristet havre

2 retter 259,-
3 retter 289,-
4 retter 349,-

Tilbud: 3 retter inkl. 3 glas vin: 389,-

(Menuen serveres kun for hele bordet)

Månedens menu FEBRUAR

Forret
Gravad laks - rødbede - peberrodscreme - dild olie - frisk bagt brød

Hovedret
Confiteret svinebryst - variation af gulerod - hasselbagt kartoffel - rosmarin sauce

Ost
Krondild fra Arla Unika - saltet agurk - malt flager

Dessert
Kokos og citrus panna cotta - mango salsa - kokos crumble - mango sorbet

2 retter 259,-
3 retter 289,-
4 retter 349,-

Tilbud: 3 retter inkl. 3 glas vin: 389,-

(Menuen serveres kun for hele bordet)
Arrangementer

Se dem alle her
//]]>