Månedens menu


Månedens menu FEBRUAR

Forret
Gravad laks - rødbede - peberrodscreme - dild olie - frisk bagt brød

Hovedret
Confiteret svinebryst - variation af gulerod - hasselbagt kartoffel - rosmarin sauce

Ost
Krondild fra Arla Unika - saltet agurk - malt flager

Dessert
Kokos og citrus panna cotta - mango salsa - kokos crumble - mango sorbet

2 retter 259,-
3 retter 289,-
4 retter 349,-

Tilbud: 3 retter inkl. 3 glas vin: 389,-

(Menuen serveres kun for hele bordet)

Månedens menu MARTS

Forret
Cremet skaldyrssuppe - chorizo olie - brøndkarse - friskbagt brød

Hovedret
Farseret perlehøne - sprød serrano - pastinak & porre - pommes fondant - brunet smør

Dessert
Gulerods kage - ostecreme - havtorn - sorbet

2 retter 259,-
3 retter 289,-

Tilbud: 3 retter inkl. 2 glas vin: 389,-

Ost i stedet for dessert: Tillæg 49,- pr. person

(Menuen serveres kun for hele bordet)
Arrangementer

Se dem alle her
//]]>