Påskebuffet

 

Påskebuffet 2019

Skærtorsdag d. 18.april - Langfredag d.19 april - Påskedag søndag den 21.april og 2. Påskedag mandag d. 22. april

Menuen serveres alle dage i frokosten kl. 12.30 – 16.00

Hvide marinerede sild m/æg & karrysalat

Rillette af varmrøget laks på sprød crouton m/urter

Smilende æg m/krydder-mayo & rejer

Pandestegt frisk rødspættefilet m/grov remoulade

Tarteletter m/ unghane & nye asparges

Lammecuvette m/spæd spidskål, Pommes Sur prise & timianglace

Røget dyrekølle m/cremet spinat & østershat

Udvalg af gårdoste serveret med oliven & druer

2 slags hjemmebagt brød

Citron tærte m. Lemmon curde & brændt marengs

Pris pr. person
299,-
Børn under 12 år - ½ pris

Husk at bestille bord i god tid på 86201215