River Boat 2019

 

River Boat 2019 Frokostmenu

Serveres d. 26/6 - 30/6
fra kl. 12:00 - 16:00

Gourmet stjerneskud
Stor pandestegt rødspættefilet, sandart souffle, vores røget laks, håndpillede rejer, dampet asparges, smørristet brød, små salater og krydderurter, hjemmelavet mayonaise og maderia dressing.
195,-

Pariserbøffen
Dansk okse, hjemmesyltet rødbede, safran syltede løg, frisk høvlet peberrod, kapers, æggeblomme og brøndkarse salat.
168,-

Cæsar salat a la hjejlen
stegt unghane, romani salat, vores dressing, sprødt kyllingeskind,
saltede mandler og surt
145,-




Vi tilråder at bestille i god tid.
På tlf. 8620 1515
 

River Boat 2019 Aftenbuffet

Serveres d. 26/6 - 29/6
fra kl. 18:00 - 21:30

Bagt hellefisk med krydderpanade
Asparges - brændte løg - sauce nage - dildolie

Unghane souflet
Sprød skind - sauce verte - sprøde salater

Iberico lufttørret skinke
Balsamico brombær - ristet hasselnødder - rucola - gammelknas


Langtids stegt kalveculotte
Trøffel sky sauce
Porchetta

Grov sprød ratatouilli - bagt sommerkål
Sprød hovedsalat med mormor dressing

Kartoffel salat af nye danske med vinaigrette, radisser, rødløg og purløg


Panna cotta med jorbær kompot
Chokolade Brownie med karamel fudge




Pris
295,- pr. kuvert

Vi tilråder at bestille i god tid.
På tlf. 8620 1515